Foto: Feyenoord

Sven van Beek moest de afgelopen weken genoegen nemen met een rol als wisselspeler. De trainer koos voor het duo Botteghin/van der Heijden. Toen Botteghin een blessure opliep kreeg van Beek weer de kans om zichzelf in de kijker te spelen.

“De trainer zei: dit is nu mijn centrum, maar jouw kans komt wel weer. Dan weet je dat je keihard aan de bak moet om jezelf weer in de ‘picture’ te spelen. Niemand vindt het leuk om op de bank te zitten. Maar je moet verder en op de training elke dag keihard je best doen. Zo zit ik ook in elkaar”, zo vertelde de verdediger aan het AD.

“Ik heb vertrouwen in mezelf en weet wat ik kan. Ik ga altijd van mijn eigen kracht uit en wil niet te snel afscheid nemen van zo’n grote club als Feyenoord. Ik wist dat als ik keihard zou blijven werken, ik vanzelf m’n kans zou kunnen grijpen.”

Tegen PSV en VVV maakte van Beek een prima indruk. “Dit is de kans waarop ik wachtte. Ik ga ervan uit dat ik mag blijven staan. Als we deze lijn doorzetten, moet Emmen ook geen probleem zijn.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN