Foto: KNVB Media

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht is deze week gestart. Het duel in de achtste finale van het bekertoernooi wordt gespeeld op donderdag 20 december, aanvang 20:45 uur.

Seizoenkaarthouders krijgen als eerste en een week lang de kans om hun eigen plaats terug te kopen voor de bekerwedstrijd. Van woensdag 14 november 9:00 uur tot woensdag 21 november 23:59 uur is hun eigen plaats exclusief voor hen gereserveerd.

Tijdens deze voorrangsperiode profiteren seizoenkaarthouders van 30% korting op een kaart (automatisch verrekend in de Ticketshop). Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 17,50 per stuk. Seizoenkaarthouders worden persoonlijk per mail geïnformeerd.

Voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes start de kaartverkoop op zaterdag 24 november om 9:00 uur. Zij kunnen tot en met woensdag 28 november 17:59 uur vier kaarten kopen voor de bekerwedstrijd. Voor seizoenkaarthouders geldt dat zij in deze periode per seizoenkaart drie kaarten kunnen bijkopen of vier kaarten kunnen kopen wanneer zij hun eigen plaats niet hebben teruggekocht. In deze periode geldt bovendien nog de vroegboekprijs.

Voor overige supporters gaat de kaartverkoop op woensdag 28 november, 18:00 uur van start. Zij kunnen vanaf dat moment vier kaarten kopen voor de reguliere prijs, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN