Foto: Feyenoord

Feyenoord wist op eigen veld te winnen van FC Utrecht. Door de overwinning heeft het nu acht punten voorsprong op de Domstedelingen, met nog drie duels voor de boeg. Robin van Persie was opnieuw belangrijk. De aanvaller wist op fraaie wijze Feyenoord op 2-1 te zetten.

“Het was een prachtige bal van Sven van Beek, hij legde hem precies mooi in de loop. Het enige dat ik moest doen, was de bal goed meenemen, pasjes tellen en schieten. Dat ging goed, volgens mij. Als je dan niet goed uitkomt met de stappen, mis je hem negen van de tien keer. Daar moet je een beetje geluk ik hebben”, aldus van Persie tegenover FOX Sports.

“Ik kreeg vandaag drie of vier passes door het midden, die waren fantastisch in de loop. Ik kon direct opendraaien. Het liefst krijg ik natuurlijk zes of zeven keer zo’n bal, maar drie of vier is ook al hartstikke goed.”

De bekerfinale nadert en de vraag is of van Persie gaat starten. “Ik heb geen idee of ik start tegen AZ. Woensdag hebben we nog een wedstrijd en de komende dagen zullen we zien of ik speel.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN