Foto: Feyenoord

Robin van Persie was tegen FC Utrecht op fraaie manier trefzeker. De aanvaller maakte vlak voor rust de 2-1. De toekomst van Van Persie bij Feyenoord is nog niet verzekerd. Eerder beweerde VI nog dat er intern steeds meer gesproken word over een breuk. Gezien de prestaties van de speler lijkt dit niet realistisch.

Van Persie bevestigt wel dat die mogelijkheid bestaat. “Ja, die is er. Die is van beide kanten, dus we gaan sowieso zitten. We gaan kijken of Feyenoord het nog leuk vind en of ik het nog leuk vind. Vanuit die gedachte gaan we heel relaxed kijken wat ik nou wil en wat Feyenoord precies wil. Dus dat klopt wel, dat is van te voren afgesproken”, aldus van Persie tegenover de NOS.

Hij heeft het nog altijd naar zijn zin op het veld. “Ik vind het tot nu toe hartstikke leuk, ik geniet ervan met de jongens. Ik geniet van de trainingen en de dagelijkse humor. De trainingen zijn goed, de wedstrijden zijn ook gewoon goed. Af en toe hoor je weleens geluiden, die zijn iets negatiever. Maar eerlijk gezegd deel ik die mening niet. Want ook in Turkije en Engeland is het niet allemaal fantastisch. Daar zijn dingen soms ook gewoon een struggle, daar gaat het ook niet perfect. Dus in dat opzicht; ik heb het in het algemeen goed naar mijn zin en we gaan gewoon kijken hoe het er over een paar weken voorstaat aan beide kanten”, zo concludeerde de Rotterdammer.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN