Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 13 maart hun seizoenkaart verlengen, waardoor men ook in het seizoen 2018-2019 verzekerd is van de eigen plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen een e-mail met de directe mogelijkheid om te verlengen.

Seizoenkaarthouders die voor of tijdens vrijdag 13 april verlengen zijn gegarandeerd van plaatsbehoud en genieten voorrang bij een eventuele verplaatsing (als een eventueel verplaatsingsverzoek niet gehonoreerd kan worden, behoud je gegarandeerd je ‘oude’ plaats). Daarnaast betaald iedereen voor deze datum de vroegboekprijs en is het mogelijk om te betalen via automatische incasso.

Mocht er besloten worden om na vrijdag 13 april te verlengen, maar vóór het einde van dit seizoen, dan betaald men de standaardprijs, maar kan er nog steeds via een automatische incasso worden betaald. Het gegarandeerde plaatsbehoud vervalt in deze fase.

Feyenoord werkt voor het seizoen 2018-2019 met een wachtlijst voor supporters die een nieuwe seizoenkaart willen aanvragen. Voor deze opzet is gekozen, omdat er na fase 1 en 2 – de fases waarin huidige seizoenkaarthouders kunnen verlengen of verplaatsen – exact kunnen bepalen hoeveel nieuwe aanvragen er gehonoreerd kunnen worden. Legioen-leden krijgen een week voorrang op de wachtlijst. Zij ontvangen later vandaag een e-mail met meer informatie.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN