Foto: Feyenoord

Jerry St. Juste is weer de rechtsback bij Feyenoord. De speler zat een schorsing van drie wedstrijden uit vanwege zijn rode kaart tegen Ajax. Hij hoopt hiervan geleerd te hebben.

Na zijn rode kaart kreeg hij een hoop kritiek te verduren. “Het was niet tegen mij als persoon gericht, maar tegen wat ik op dat moment deed. Het is goed besproken, op een correcte manier. Ik ken die boys, daarom kan je dat hebben. Ik wist natuurlijk zelf het beste wat ik had gedaan. Voor de ploeg, voor de trainer, voor de fans en voor mijzelf vervelend genoeg”, zo vertelde hij aan De Telegraaf.

St. Juste was bij Heerenveen centrale verdediger, maar focust zich bij Feyenoord op de rechtsbackpositie. “Marcelo vind ik een fantastische back. Oké, hij staat aan de linkerkant, maar hij is ook zo’n dynamische verdediger die veel opkomt. Dani Alves vind ik op rechts geweldig. Onder Foppe de Haan speelde ik ook nog op het middenveld, maar die tijd lijkt voorbij. Ik vind de positie waar ik nu speel heel fijn. Dromen van een plek in het centrum? Nee joh, het is echt goed zo.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN