Foto: Feyenoord

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren hadden de mogelijkheid om met voorrang kaarten te kopen voor de bekerwedstrijd tegen AVV Swift. Nu begint de tweede verkoopfase. Het duel tussen de landskampioen en de amateurclub uit Amsterdam in de tweede ronde van de KNVB Beker wordt op woensdag 25 oktober om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Korting tijdens voorrangsperiode

Tijdens de voorrangsperiode voor de hierboven genoemde groepen kost een kaartje € 10,- per stuk. Na afloop van deze voorrangsperiode betaal je € 15,- voor een kaartje voor de bekerwedstrijd.

Tweede fase verkoop
De tweede fase van de kaartverkoop, waarin ook supporters zonder lidmaatschap bij Feyenoord kaarten kunnen aanschaffen, start woensdag 11 oktober om 18:00 uur. Iedereen kan vanaf dat moment twee kaarten per persoon kopen via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Tweede ring deels gesloten

De tweede ring van het stadion, met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken, zal in eerste instantie gesloten zijn. Hierdoor zijn er voorlopig in totaal 27.500 kaarten beschikbaar voor het duel tussen Feyenoord en AVV Swift. Wanneer de animo voor deze wedstrijd groter is, worden er uiteraard meer kaarten aangeboden.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN