Foto: Feyenoord

Komende periode gaan Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst praten over een langer dienstverband van de trainer. Het huidige contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Volgens het NRC zou het bestuur twijfelen over Gio. “Daar bestaan twijfels over in de top. In de raad van commissarissen, met vijf leden, zitten twee afgevaardigden van de Vrienden van Feyenoord (de grote minderheidsaandeelhouder) die naar verluidt zeer kritisch zijn over een mogelijke contractverlenging”, aldus de krant.

Ook bij Gio zouden er irritaties zijn. “Een betrokkene zegt dat het Van Bronckhorst steekt dat hij niet de waardering krijgt voor de successen in de afgelopen jaren en dat de discussie over zijn positie de overhand heeft.”

Voetbal International weet zelfs al wie van Bronckhorst zou moeten opvolgen. “Ondanks al die successen, lijkt Giovanni van Bronckhorst bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, hoewel hij wel vaker verraste en ontsnapte. Niettemin loopt in de coulissen van De Kuip Dirk Kuyt zich al heel voorzichtig warm.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN