Screenshot YouTube Feyenoord Rotterdam

Tonny Vilhena mocht vlak voor tijd invallen tijdens de interland Nederland – Frankrijk. De middenvelder sprak na afloop van een goede week wat uitpakte tot een goed resultaat op het veld.

Wereldkampioen Frankrijk kwam er in De Kuip niet aan te pas. “Ik denk dat dat ook de verdienste van ons is. Ik denk dat we onszelf goed hadden opgesteld: we controleerden de wedstrijd eigenlijk. We hebben niet veel fouten gemaakt, dus dat was goed”, zo vertelde de middenvelder van Feyenoord aan RTV Rijnmond.

Vilhena vindt het niet erg om niet in de basis te starten. “Het is altijd mooi om voor je land uit te komen en ik denk dat we nu in een goede fase zitten. Natuurlijk ben ik blij dat ik minuten krijg, dan wil ik ook laten zien wat ik in huis heb.”

Het lijkt te klikken tussen de huidige generatie spelers. “Iedereen is vrolijk, iedereen is blij, we zijn echt een team. Ik denk dat we met z’n allen heel hecht aan het worden zijn en dat is belangrijk. Ik moet gewoon wachten op mijn kans en als ik die kans krijg moet ik het gewoon laten zien. Maandag is weer een wedstrijd voor ons (tegen Duitsland) en dan moeten we laten zien dat we in staat zijn om ook daar de punten te pakken.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN