Foto: Feyenoord

De clubleiding van Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaan in februari in gesprek over de toekomst van de hoofdtrainer, wiens contract na dit seizoen afloopt. Dat vertelde Martin van Geel donderdag in een uitgebreid gesprek met Feyenoord TV vanaf het trainingskamp in Marbella. ‘Zo hebben we dat met elkaar afgesproken, zodat de focus nu volledig kan worden gericht op de tweede seizoenshelft.’

“Wij hebben met Giovanni afgesproken dat wij in februari voor het eerst met elkaar in gesprek gaan. Wij gaan ons volledig focussen op de herstart, op de tweede seizoenshelft. We hebben nog twee sporen om Europees voetbal te bereiken. Dat is via de competitie en via de beker. Een belangrijk halfjaar voor Feyenoord om Europees voetbal te bewerkstelligen. Wat bij Feyenoord hoort, daar focussen we ons nu op”, zo vertelde de technisch directeur aan Feyenoord TV.

Van Geel is aanwezig op het trainingskamp in Marbella. “Het is altijd prettig om dichtbij de spelers en staf te zijn. In Rotterdam heb je veel vergaderingen, overleg en andere zaken. Hier zie je de trainingen van heel dichtbij. Je luncht, dineert en ontbijt met iedereen. Je komt spontaan tot leuke gesprekken. Ik vind het heel prettig om onderdeel te zijn van de groep. Om ook te zien hoe iedereen daarin functioneert. Dat is vaak op een plezierige manier. Daarom vind ik het prettig om hier bij te zijn.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN