Foto: Feyenoord

Robin van Persie trekt zich weinig aan van de geruchten over Giovanni van Bronckhorst. Volgens het AD gaat de trainer vertrekken, maar van Persie denkt daar anders over.

De krant stelt dat Van Bronckhorst vanwege de tegenvallende resultaten van Feyenoord het veld zou moeten ruimen. Van Persie kan weinig met die berichtgeving. “En ik denk Gio ook niet. Hij heeft bij Glasgow gespeeld, Barcelona, Arsenal, in Oranje. Hij ligt hier niet wakker van”, zo vertelde van Persie aan RTV Rijnmond.

“Iedereen mag zijn mening geven. Dat maakt het spel ook mooi. Het geeft een bepaalde druk. Het hoort bij het circus. Ik zelf lig ook niet wakker van zo’n stukje”, aldus de aanvaller over de geruchten van het AD.

Toch vindt ook van Persie dat de resultaten tegenvallen. “Het is hoe het is. We kunnen uren praten over hoe anders het had moeten zijn, of hoe we hoopten dat het zou zijn. Vier punten los op de eerste plek, maar zo is het niet. Dit is hoe het is en in deze situatie moeten wij het maximale eruit halen. Ik kan het niet mooier of slechter maken.”

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws!
DELEN